Servisni koncept MOTOO

Upoznajte nas

MOTOO  servisni koncept predstavlja mrežu nezavisnih servisa motornih vozila koja funkcioniše po istoimenom nemačkom franšiznom konceptu.
Od početka 2005. godine firma Hans Hess sa sedištem u Kelnu otpočela je umrežavanje servisa pod ovim brendom i do danas ovaj servisni koncept objedinjuje više od 240 servisa i 80 manjih kompanija. Sredinom  2014. godine potpisani su i prvi pristupni ugovori sa autoservisima i auto centrima u Srbiji koji su ispunjavali odgovarajuće tehničke i organizacione standarde čime je MOTOO servisni koncept dobio karakter internacionalnog.

Servisni koncept MOTOO je u potpunosti posvećen vlasnicima auto servisa i auto centara koji žele da unaprede i profesionalizuju svoje poslovanje. Istovremeno auto servisi koji su članovi MOTOO mreže u prilici su da koriste znanja i iskustva nemačkog tržišta što im daje mogućnost stalnog unapređenja kvaliteta usluživanja svojih klijenata – vlasnika vozila.

Detaljnije...
 

 V I Z I J A

Mi smo mreža od 80 nezavisnih auto servisa rasprostranjenih u celoj Srbiji, koja je od strane vozača ocenjena kao BROJ 1 po pitanju kvaliteta i racionalnosti popravki i održavanja svih marki putničkih i poluteretnih vozila.

 

M I S I J A

Svrha mreže Motoo servisa je da vozačima obezbedi mesto na kome mogu servisirati svoja vozila kvalitetno i racionalno, da svojim članovima obezbedi prepoznatljivost i kontinuirano unapređenje kvaliteta i raznovrsnosti usluživanja uz minimalne troškove i da pozitvno utiče na društvo u vezi podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju.

Prednosti

Tržište servisiranja motornih vozila i postprodajno tržište doživaljavaju dinamične promene. To za rezultat ima sve veću potrebu za profesionalizacijom nezavisnih auto servisa.

Servisni koncept MOTOO upravo ima za cilj podršku servisnoj radionici u njenom svakodnevnom poslovanju, rasterećujući vlasnika i poslovođu u gotovo svim aspektima vođenja servisa, počevši od tehničke podrške i savetovanja u radu preko stručnih obuka zaposlenih i rešavanja pitanja...
Detaljnije...

 

Postanite partner

Članovi MOTOO mreže su samostalni i nezavisni auto servisi.

MOTOO mrežu u Srbiji sačinjavaće maksimalno 80 auto servisa koji su ravnomerno geografski rasprostranjeni.

Pripadnost ovom servisnom konceptu doprineće Vašoj tržišnoj prepoznatljivosti, unapređenju Vašeg ukupnog poslovanja i lakšem savladavanju tehnoloških izazova koje postavlja moderna autoindustrija.

Autoservisi koji u vozila ugrađuju kvalitetne proizvode i koji su deo nekog sistema mogu lakše doći do podrške vrhunskih proizvođača rezervnih delova.

Pridružite nam se

hans

Promo video - ABS SHOW

Galerija

 

galerija