Šta je MOTOO ?

Sjajan servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo klijenta srž je naše poslovne filozofije

MOTOO  Auto Servis je mreža nezavisnih auto servisa u Srbiji koja funkcioniše po nemačkom franšiznom konceptu. Ovaj servisni koncept nastao je 2005. godine u Nemačkoj, od kada se konstantno unapređuje i širi i danas objedinjuje više od 240 servisa i 80 manjih kompanija koje mogu da servisiraju gotovo sve marke vozila. Od sredine 2014.godine do danas ovoj mreži se u preko 40 mesta širom Srbije priključila 54 profesionalna auto servisa i auto centara koji ispunjavaju tehničke i organizacione standarde nemačke franšize, a koji su garant vozačima da su u njihova vozila ugrađeni kvalitetni rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača. Istovremeno ovi auto servisi su u prilici da koriste znanja i iskustva nemačkog tržišta što im daje mogućnost stalnog unapređenja kvaliteta poslovanja i usluživanja svojih klijenata.

Tržišno prihvatljiva cena održavanja i servisiranja vozila uz pruženu uslugu visokog kvaliteta ideja je vodilja MOTOO mreže. Cilj je profesionalno se pobrinuti za vozilo klijenta u svim segmentima servisnog održavanja vozila. Zato nastojimo da delove koje ugrađujemo u Vaše vozilo budu jednakog  kvaliteta delovima prve ugradnje. Pored toga, svaki MOTOO Auto Servis raspolaže opremljenom servisnom radionicom,  obučenim i stručnim osobljem koje ima pristup neophodnim  tehničkim  informacijama.

Sve ovo je garant visokog kvaliteta usluge koje servisi MOTOO mreže mogu da pruže vlasnicima vozila, a koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila: brzi servis,  dijagnostiku, automehaniku, autoelektriku i autoelektroniku, servis auto-klime, servis trapa,  vulkanizerski servis, auspuh servis,  itd. Pored ovih osnovnih usluga klijentima se nudi korišćenje garancije mobilnosti (pomoć na putu) i u sklopu nje zamensko vozilo i druge povoljnosti kojima servisi ove mreže izdvajaju u odnosu na druge.

Vrednosti koje nastojimo da pružimo vlasnicima vozila koji nam ukažu svoje poverenje su:

 

 • Profesionalizam, tačnost i ljubaznost iznad svega!

  Mi poštujemo termine i pružamo usluge u skladu sa obećanim.

 • Visok kvalitet usluga po fer cenama!

  Racionalni troškovi za kompetentno izvršene radove.

 • Menjamo samo ono što treba da se zameni na Vašem autu!

  Pružamo Vam transparentne informacije o obavljenim radovima i ugrađenim delovima.

 • Vodimo računa o kvalitetu proizvoda!

  Dajemo garanciju na ugrađene kvalitetne delove renomiranih svetskih proizvođača.

 • Otvoreni smo za Vaše primedbe i sugestije!

  Na ovom sajtu, u delu za vozače možete ostaviti Vaše kritike i pohvale na pruženu uslugu sa ciljem unapređenja iste.

o-nama

U bliskoj budućnosti se u MOTOO Auto Servis mreži može očekivati i pružanje usluga vlasnicima novih i mlađih automobila koji su još uvek u garantnom roku. Naime, zahvaljujući evropskoj direktivi 461/2010 i tzv.pravu "Right to repair" garancija proizvođača vozila ostajaće u potpunosti važeća i u slučaju kada održavanje i servisiranje budu vršili servisi iz MOTOO mreže.